Fisk på grillen

Alla Artiklar


Grillad lax med majonnäs med citron, dill & kapris
Juni 2022

Grillad lax med majonnäs med citron, dill & kapris

Nyligen blev jag inbjuden till en grill, där det var grillad lax. Det smakade så bra att jag grillade det idag. Du behöver få ingredienser, och laxen är naturligtvis ganska dyr. Men du gör inte det...

Grillad laxbiff på Hokkaido avokadobädd
Juni 2022

Grillad laxbiff på Hokkaido avokadobädd

Det finns fortfarande pumpa och vädret slår kapris, en gång iskallt och sedan är det riktigt varmt under dagen. Och så en dag hade vi fångat och där var grillen igen ett uppdrag. Fisk och pumpa...

Laxfilé med örthuv kokt på grillen
Juni 2022

Laxfilé med örthuv kokt på grillen

tidBeredningstid: 15 min. Matlagning eller bakningstid: 15 min. Total förberedelsetid: 30 min. Det är trevligt väder, vad kan vara bättre än att sitta ute och njuta av vädret, sätta grillen i drift...