Fett- och oljefläckar

  • Huvud
  • Fett- och oljefläckar

Alla Artiklar

Ta bort olja och smörj fläckar med smör från kläderna
Juli 2020

Ta bort olja och smörj fläckar med smör från kläderna

Alla som har kört en cykel utan kedjevakt känner till problemet. Allt på byxan är full av kedjaolja. I det här fallet ska du smörja på plats och placera plagget i tvättmaskinen. Efter tvätten är det...

Ta bort motorolja från kläderna
Juli 2020

Ta bort motorolja från kläderna

Efter att jag sprayat olja på kläderna så snyggt när jag bytte olja i min skramslåda, försökte jag det gamla tricket från min skotska fostermor med framgång: 1) Fukta oljefläck med vatten och gnida...

Ta bort oljefläckor i gardiner med handtvättpasta
Juli 2020

Ta bort oljefläckor i gardiner med handtvättpasta

Idag har altandörren fallit genom passagen och gardinen hängde i den. Resultatet var: svarta oljefläckar från altandörren var det nya gardinmönstret ;-( Åh, hur kan du komma ur det här? I desperation...

Ta bort fläckar och oljefläckar med bensen
Juli 2020

Ta bort fläckar och oljefläckar med bensen

Vem vet inte det? På favoritstycket har en oljefläcka från salladen, eller oljig från cykeln eller tanken satt sitt märke ... och då kanske den goda biten inte ens tvättas varm! Gå bara bort nu: med...

Ta bort fett från trasa
Juli 2020

Ta bort fett från trasa

Även någonsin arg på otäckt fett från bagagebältet på ditt tygfodral? Åtminstone var jag så, ny resväska, först i flygresor och sedan svarta ränder på röd bakgrund - bra! Efter en lång sökning här...

Ta bort pumpafrön eller oljefläckar på plaggen
Juli 2020

Ta bort pumpafrön eller oljefläckar på plaggen

Pumpafrön eller oljefläckar är bestående - speciellt med plagg! Pumpafröoljefläckar "sätter" solen - du lägger plagget i solen och efter en kort stund är den "gröna fläcken" borta! Ja - men hur...

Rengör oljade arbetskläder utan ansträngning
Juli 2020

Rengör oljade arbetskläder utan ansträngning

Min partner är en låsesmed. Jag är alltid desperat efter hans arbetskläder. Trots att hon tvättat 95 grader och blötläggning i standard fläckborttagare, var hon inte ordentligt ren. Så nu till mitt...

Ta bort fläckar på olja eller fett på Cashmere Pullover
Juli 2020

Ta bort fläckar på olja eller fett på Cashmere Pullover

Jag har maten, flera 1,5 cm stora olje- eller fettfläckar, handlas på en kashmirtröja. Efter att ha läst rekommendationerna här i forumet, har jag bestämt mig för att behandla olja- eller fettfläcken...

Smet på jeans
Juli 2020

Smet på jeans

Liknande tips för fett fanns redan, men alla lite äldre. Jag läste också alla av dem, för min man kom hem idag med en palmstorlek, fin fräsch fläck från hans släp, på hans jeans. Efter att...

Ta bort fläckar från gardinen
Juli 2020

Ta bort fläckar från gardinen

Jag hade gamla utstryk i gardinerna. Mina behandlingar med smör, tvål, diskmedel och fläckborttagare samt många tips från nätet hjälpte inte. Efter år, idag ett sista försök med outspädd flytande...