Andningsorgan och öron

  • Huvud
  • Andningsorgan och öron

Alla Artiklar


Öra fullt av vatten?
Juni 2022

Öra fullt av vatten?

Om du efter simning har fyllt ditt inre örat till randen med vatten, finns det en säker spets! Tryck med handen på örat på samma sida så att det är hermetiskt tätat. Luta huvudet så att örat pekar...

Förhindra irriterande snarkning
Juni 2022

Förhindra irriterande snarkning

Vem har inte redan irriterat sin snarkpartner? Ett enkelt trick kan göra underverk. Om i skogen bredvid dig sågas hela skogar sågande, gör följande: Förläng din platta hand och sträck snarkningen en...

Tips mot näsblod
Juni 2022

Tips mot näsblod

Min fysioterapeut fick näsblödningar under behandlingen. Hon sa till mig, hon måste göra sitt trick. Sedan berättade hon för mig att hon hörde från någon ett trick som låter osannolikt men hjälper....

Öronvax? Åtgärd med öronproppar
Juni 2022

Öronvax? Åtgärd med öronproppar

Hej alla, jag har haft problem med igensatta öronkanaler i flera år, eftersom mina öron inte rengörde sig själva, som det borde vara. Detta beror på krokiga öronkanaler, som inte hindrar hörseln på...

Seitenstechen Snabbhjälp
Juni 2022

Seitenstechen Snabbhjälp

Vem vet inte det, började bara springa, och det sticker dig under revbenen att du inte kan andas ordentligt. Här är några tips för att undvika detta: 1. Ät inte någonting förut! Blodet behövs när man...

Placera öronpropparna korrekt
Juni 2022

Placera öronpropparna korrekt

I tider av fotbolls-VM och hylning av bilparade vid sena timmar somnar vissa hårt, jag också. För att åtminstone lättare somna, har jag oroat mig öronproppar av skum. Pressas ut enligt anvisningarna...

Kamomillpackning mot öronmärken
Juni 2022

Kamomillpackning mot öronmärken

När min son fortfarande var i dagis hade han väldigt ofta infektion i mellanörat och därför mycket svåra öronmärken. Läkaren i örat, näsan och halsen ordinerade antibiotika, som min son oftast...

Snarkar med ormljud
Juni 2022

Snarkar med ormljud "lugna ner"

Fick ett roligt tips från min flickvän förra veckan eftersom hennes man snarkar. Jag ville inte tro det, men det fungerar verkligen. Försök att beskriva bruset, men det är väldigt svårt, jag försökte...

Näsfria med ett handtag: Ett knep av osteopati
Juni 2022

Näsfria med ett handtag: Ett knep av osteopati

Detta "trick" har jag från min osteopat, som har befriat mig från nässpraykonsumtionen. Hon har fäst pek- och långfingret på ena handen på näsroten - det vill säga mellan ögonbrynen - den andra...

Bli av med nässpray
Juni 2022

Bli av med nässpray

Jag vet, ingen vill höra det, men vem som används i mer än 7-10 dagar nässpray för att avlägsna slemhinnan är beroende! Bästa tecken: På kvällen, innan du går till sängs, är näsan hård! Många har...