Spara energi, tid och nerver

  • Huvud
  • Spara energi, tid och nerver

Alla Artiklar

Konstant inköpslista
April 2020

Konstant inköpslista

När jag skriver min inköpslista på fredagar (shoppingdag) glömde jag något. Det var främst saker som du inte behöver så ofta och som har gått ut under veckan (socker, kryddor, Kloputzmittel,...

I lågprisflygaren senast
April 2020

I lågprisflygaren senast

Sedan jag flyger mycket med Easy Jet, Ryanair och Co., har jag blivit vanligt att komma in i sista minuten, oavsett vilken internatgrupp jag är. Sedan sätter jag mig ner på den första lediga platsen...

Fas 10
April 2020

Fas 10

Här är ett tips för personer som gillar att spela fas 10: Använd ett ordbehandlingsprogram (jag tog Word) och skapa en tabell med 2 kolumner och 4 rader, markera allt som anges nedan och kopiera det...

Var ska jag gå med förändringen?
April 2020

Var ska jag gå med förändringen?

I min plånbok samlas snabbt en liten förändring. För detta har jag tre olika tips: 1. Betala med förändringen Detta är det snabbaste sättet att bli av med förändringen. När du handlar ska du betala...

Dela ut ärenden till alla familjemedlemmar
April 2020

Dela ut ärenden till alla familjemedlemmar

Varför ska bara någon någonsin ta tillbaka böckerna till biblioteket eller filmerna i videobutiken, ta med kläder till kemtvätten, skor för strumpor etc.? Under varje kappkrok i korridoren står en...

Mynt i din handväska snabbare att lämna
April 2020

Mynt i din handväska snabbare att lämna

När du betalar i kassan har du vanligtvis inte de röda Euro-Cent-mynten snabbt till hands, så att de gradvis samlas i din handväska eftersom det tar en evighet känslomässigt för att ta dem ur djupet....

Kulspetspenna
April 2020

Kulspetspenna "återupplivning"

Något du kan lita på (ofta) med pennor är att du inte kan lita på dem: Endera kan man inte hitta en av dessa kopior, om man behöver det snarast eller, om man borde ha gjort det, "lyser" utan någon...

Nödläge för bilen för glasögonbärare
April 2020

Nödläge för bilen för glasögonbärare

Bärare av glasögon bör alltid ha extra glasögon i handskfacket i sin bil. Om det behövs, även en som inte är helt aktuell. Men ändå bättre än ingen alls, om glasögonen faller ner, satte du av misstag...

Skriv utgångsdatum vid köp direkt
April 2020

Skriv utgångsdatum vid köp direkt

Jag är så trött på att alltid leta efter det ibland väldigt dolda utgångsdatumet. Jag har börjat lägga mina glasögon och eventuellt ett förstoringsglas efter varje köp, sedan allt som jag håller...

0180 nummer utan att plåga skrivning
April 2020

0180 nummer utan att plåga skrivning

Hur många gånger är det oundvikligt att ringa ett 0180-nummer? Och ibland för inte så lite tålamod, eftersom minuterna går tills du har valt med sväng: om du ..., välj sedan 1, om du ..., välj sedan...