Vårtor och kycklingögon

  • Huvud
  • Vårtor och kycklingögon

Alla Artiklar

Saltlake tandkräm mot vårtor
Juli 2020

Saltlake tandkräm mot vårtor

I ett nötskal: Hade vårtor på ringfingret på höger hand. Dessa små höjder med små svarta prickar i sig. Mor sa: köp från Weleda saltlake tandkräm (finns på apoteket). Krämen på ett hastighetsavsnitt,...

Bekämpa tornvorter med mjöl och vinäger
Juli 2020

Bekämpa tornvorter med mjöl och vinäger

Jag hade läst den i kritan inom kort och har testat det omedelbart. Så först: INTE PASSAR FÖR BARN! är mycket smärtsamt. Så knivspetsen med mjöl och 25% vinäger (inte högre, annars skadar mer än det...

Ta bort vårtor med vanligt salt
Juli 2020

Ta bort vårtor med vanligt salt

Våra kan avlägsnas mycket väl med saltlösning och aloe vera gel. Jag kom på idén att packa en stor mängd salt mellan gips och vorta. Jag täckte vårtan ordentligt eftersom jag trodde att den skulle...

Ta bort plantarvorter med bananskal
Juli 2020

Ta bort plantarvorter med bananskal

Detta tips har lyckats flera gånger med olika människor! Stick en bit bananskal med gips på vorten varje dag över natten. Den vita insidan av bananskinnet bör komma i kontakt med vårtan. På morgonen...

Tigerbalm röd mot envis plantarvorter
Juli 2020

Tigerbalm röd mot envis plantarvorter

I mer än ett halvt år har jag plågas av otäcka små plantarvorter under mina fötter. (Särskilt knepigt, eftersom jag arbetar i ett jobb där kvinnor har mycket arbete att göra.) Jag har försökt allt...

Avlägsna vårtor med tvättkraftsförstärkare / flerspridare
Juli 2020

Avlägsna vårtor med tvättkraftsförstärkare / flerspridare

I flera år hade jag problem med en stor areola på stortån. Detta var redan kraftigt förtjockat och hade en diameter på cirka 1 cm. Varken podiatristen med olika salvor och lappar inklusive...

Ta bort vårtor med saliv
Juli 2020

Ta bort vårtor med saliv

Många kommer att säga, det tror jag inte, kan inte! Men det fungerar verkligen! Min man trodde inte på det, men hans vorta är borta. Han hade en relativt stor vorta på den första fogen på pekfingret...

Desinfektionsmedel mot otäcka växtvorter
Juli 2020

Desinfektionsmedel mot otäcka växtvorter

Först av allt, använd inte om du är känslig för desinfektionsmedel. Under tre långa år hade jag några otäcka dvärgar på min stortå. Inte ens min hudläkare lyckades ta bort dessa. Tvärtom, de...

Ricinolja mot vårtor
Juli 2020

Ricinolja mot vårtor

Med vårtorna är det så mycket, jag har provat mycket, nu har jag gjort det utan smärta - snälla, skratta inte nu - men det fungerar. Prova kanelolja cirka 3 euro. Tillräckligt med tid, inklusive...

Celandine växt hjälper mot vårtor - det är så det fungerar
Juli 2020

Celandine växt hjälper mot vårtor - det är så det fungerar

Min mormor Ella och min mamma behandlade vårtor med den celandine växten. Växten växer överallt i Tyskland, nära mänskliga bosättningar. Mycket ofta hittas de på gamla kyrkväggar, längs skogskanter...