Gräs & växtfläckar

Alla Artiklar

Ta bort pollen
Juli 2020

Ta bort pollen

Det är våren, tiden för blommor och blommor! Nyligen förstörde jag min nicki-skjorta med pollen. Alla tips från internet, började med, "bara gnugga inte eller suddas med vatten". När jag läste...

Ta bort damm från tomatblomningen i kläderna
Juli 2020

Ta bort damm från tomatblomningen i kläderna

Jag fick pollen från tomatblomningar på mina kläder. Det har visat sig vara extremt envis, även kemtvätten har inte gjort något. Det finns säkert andra sätt, men i det fall jag har behandlat med...

Ta bort maskrosfläckar
Juli 2020

Ta bort maskrosfläckar

Maskrosfläckar kan avlägsnas med en blandning av: 1 liter kallt vatten, en bra EL-fläckborttagare och en mild blekhatt (båda från Denkm dm). Efter några misslyckade försök med galltvål, citron, varm...

Picknickfilten förblir ren
Juli 2020

Picknickfilten förblir ren

Vem vet inte, picknickfiltet ser alltid dåligt ut efteråt. Full av ogräs, gräs, ibland full av jord och lera. Men om du syr dig under täcken en billig duschdraperi, har du inga fler sådana problem....